Om projektet

Det allmänna aktionsarkivet är en kamp för en ny vardag. Genom att utföra irrationella och opraktiska handlingar bygger vi tillsammans ett samhälle som både är mer eftertänksamt och öppet. Kanslibyrån uppmanar nu allmänheten att delta i arbetet. Byrån har genom noggranna studier tagit fram ett urval av viktiga aktioner som vi kommer att tillhandahålla under tre dagar i Borlänge.

Kanslibyråns förhoppning är att fler vill sluta upp i kampen mot den rådande ordningen, genom ett besök på Sveatorget, i Borlänge. Här kan man se dokumentation av utförda aktioner eller samtala med byråkraterna om irrationalitet, osäkerhet eller konst. Alla är också välkomna att delta i verksamheten: Utför någon av de aktioner som vi tillhandahåller, dokumentera det med en bild och skicka in den till byrån. Under tiden kommer ett nytt arkiv att bildas, och all dokumentation kommer att presenteras på plats samt här på bloggen.

Kanslibyråns tillfälliga kontor har öppet från onsdag 26e juni till fredag den 28e juni. Varje dag mellan 13.00 – 18.00.

Alla handlingar spelar roll, och alla situationer har subversiv och samhällskritisk potential.

Projektet genomfördes i samarbete med Konstfrämjandet Dalarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s